Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Ugens gode oplevelser

Ugens gode oplevelser

Der findes stadig service

I denne uge har jeg haft to gode oplevelser.

Vores køkken er ved at fungere igen, og jeg har glædet mig til at genoptage de grønne smoothies om morgenen.

De grønne smoothies laver jeg i min lille blender af mærket Shefu Den fylder ikke meget i køkkenet, og har samtidig en kraftfuld motor. Det tager ikke mange sekunder at blende spinat med citron, ingefær, vand og salt.

Morgenstund har grøn i mund

Morgenstund har grøn i mund

Ingen liv i maskinen

Men mandag morgen var maskinen helt død. Meget mærkeligt - havde lige brugt den et par dage forinden uden problemer.

Øv, altså. Den har jeg svært ved at undvære. Jeg fandt fakturaen frem og kunne se, at blenderen ikke var et år endnu. Jeg kontaktede derfor Kitchen One, hvor jeg havde købt den, for at høre til garantidækningen. Jeg fik hurtig en tilbagemelding med et link, hvor jeg skulle beskrive min reklamation.

Service

Der gik ikke længe, inden der kom svar tilbage fra Kitchen One.

“Det lyder ikke for godt. Jeg sender dig en ny, skal bare bede dig klippe ledningen på den, og sende et billede til mig. Beklager fejlen. God dag til dig.”

Ikke noget med at sende retur til reparation, pakke, porto m.m. - og ikke mindst vente på en reparationen.

Det var da service!

Jeg klippede straks ledningen og sendt et foto retur. Tirsdag morgen indløb en besked, at en pakke var på vej til mig fra Kitchenone, og onsdag var jeg klar til morgensmoothie igen 😊

Endnu en god oplevelse

Som jeg nævnte i mit tidligere indlæg vedrørende vores køkkenmakeover, havde vi nogle problemer med vores quooker, som var blevet utæt. Der skulle formentlig skiftes gummiringe, som jo efterhånden bliver slidte, men for en sikkerhedsskyld ringede vi til Akvatur for at høre, om det var det, eller noget andet, der var problemet. Der blev snakket “mand til mand” over telefonen om teknikken, og Akvatur tilbød at sende et gratis reparationssæt til os.

Endnu et firma med god service

Den kogende vandhane er svær at undvære, når man først har prøvet den

Den kogende vandhane er svær at undvære, når man først har prøvet den

Det er ikke kun posten, der er længe undervejs

Det er ikke kun posten, der er længe undervejs

Har du stadig ferie tilbage?

Har du stadig ferie tilbage?