Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Ugens gode oplevelse

Ugens gode oplevelse

En samtale om smør og meget andet

Damen ved siden af mig i mejeriafdelingen i supermarkedet vendtes sig mod mig og sagde: “Det er godt nok blevet dyrt”, mens hun pegede på en pakke smør, efterfulgt af “og pakkerne er blevet mindre”

Jeg bekræftede hende i, at dagligvarerne helt tydeligt er blevet dyrere her på det sidste.

Det blev starten på en længere snak om at få pensionen til at række, om coronaen, at vi var enige om, at vi bor et godt sted i verden, børn og børnebørn og helbred.

Især det sidste - helbredet - tog vi en dybere snak om.

Egen trillebør

Margit, som den søde dame hedder, var lige blevet 80 år (hun så i hvert fald 10-15 år yngre ud). Hun fortalte, at hun havde ønsket sig en trillebør i fødselsdagsgave, og at hun havde bedt manden om at holde fingrene fra den. Hun ville have sin egen trillebør - basta.

Hun fortalte, hvor aktive hun og manden var i huset og haven, og da jeg fortalte, at vi var gået i gang med en ombygning, som vi aldrig skulle have begyndt på, sagde hun: “Selvfølgelig skulle I det - man skal da blive ved med at tro på det og leve, som man ville have gjort før i tiden”

Før i tiden - ja, da havde vi ingen problemer med at gå i gang med store opgaver. Tanken var dengang: “Det når vi nok” - og det gør vi såmænd også nu.

Stay positive

Inden vi skiltes sagde hun: “Det var vel nok dejligt at snakke med dig - ja, det var dagens oplevelse” - og jeg måtte af hjertet sige: “Tak, i lige måde”.

Det var en dejlig livsbekræftende samtale med et menneske med en meget positiv tilgang til livet - en samtale, som gjorde mig glad i låget og fik mig til at tænke - “Pyt - det er slet ikke så slemt at blive ældre, når bare man tænker positivt”

Sådan laver du italienske biscotti

Sådan laver du italienske biscotti

Weekend

Weekend