Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Fødselsdage

Fødselsdage

Sommerfødselsdage

Ugens første fødselsdag.

Farfars gamle flag vajer i vinden ved indgangen til huset. Der er fødselsdag i familien.

Jeg husker tydeligt den morgen for 38 år siden, hvor solen skinnede lige så flot som i år, hvordan jeg hang hen over køkkenbordet med de første veer, mens jeg læste overskriften i Jyllands-Posten - prinsesse Diana havde født sin førstefødte, en lille prins aftenen før.

Vores prinsesse blev født den 22. juni om eftermiddagen.

Mandag eftermiddag var vi så inviteret til fødselsdagskaffe, lagkage, friske frugter og bobler.

Børnebørnspigerne pyntede kagen

Børnebørnspigerne pyntede kagen

Næste gang er det ham her, der fylder år

Næste gang er det ham her, der fylder år

Sommerfødselsdag med Pavlova med friske danske jordbær

Sommerfødselsdag med Pavlova med friske danske jordbær

Smuk pige - skønne bobler

Smuk pige - skønne bobler

Dagens fødselsdag - yngste barnebarn

Hendes egen lille prins bliver 4 år i dag, og han skal også fejres. Vi er inviteret til samme arrangement i eftermiddag, men udvidet med dansk smørrebrød og hotdog for hele familien i aften. Han har fået lov til at holde fri fra børnehaven i dag, så han kan hygge med mor i formiddag og være med til at pynte kagen. Vi glæder os til at fejre ham i senere i dag - og helt vildt til at give ham gaven fra os, som er udvalgt lige til ham.

Gaven til en “ting-finder”

Vi synes selv, vi har fundet en speciel gave til ham. Den lille fyr er nemlig “ting-finder”. Han finder alt mellem himmel og jord - og det bliver gemt og passet på.

Derfor skal han selvfølgelig have en metaldetektor.

Jeg har fundet en rigtig fin en af slagsen velegnet til mindre børn. Han er måske lige det mindste til at bruge sådan en tingest, men han er en lille “kan-selv, vil-selv”, så jeg tror, at han kan få stor fornøjelse af den alligevel. Metaldetektoren kan også bruges i saltvand, så når han kommer i sommerhuset, kan han måske finde spændende ting i vandkanten.

At søge med metaldetektor er for både børn og voksne

At søge med metaldetektor er for både børn og voksne

Jeg synes selv, det er fascinerende at finde noget i jorden, som har ligget der i mange år. Det bliver spændende at gå en tur med ham i haven for at se, om der gemmer sig noget metal der. Jeg kunne i hvert fald godt tænke mig at finde den lille sølvring med den blå sten, som har været min, da jeg var barn, og som hans mor tabte i haven, da hun var 6 år. Det ville da være fantastisk, hvis han fandt den.

Om ikke andet er jeg sikker på, at han kan finde en masse søm og skruer -efterladenskaber fra vores byggeri, som vil give lyd på metaldetektoren.

Måske kan man finde en mønt?

Måske kan man finde en mønt?

Menneskets bedste ven igen

Menneskets bedste ven igen

Sankt Hans

Sankt Hans