Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Husk mor - på afstand

Husk mor - på afstand

2. søndag i maj - mors dag - tradition

På søndag er det mors dag. Traditionen med mors dag kommer oprindeligt fra USA, men kom først til Danmark i 1920’erne. Traditionen blev indført for at støtte mødre, der havde mistet deres sønner i krig og krigsenker. Der blev samlet ind til dem - senere blev det til at give en mors dags gave.

Kronede dage til blomsterhandlerne

Mors dag er en af blomsterhandlernes store dage. Det er nemlig blomster, der er højdespringeren blandt gaverne til mor.

Min egen mor var i mod mors dag. Hun mente, at det var blomsterhandlerne, der havde opfundet dagen og tog overpris for blomsterne denne dag. Hun var derfor ikke modtagelig for gaver på mors dag.

Selv holder jeg meget af mors dag og bliver rigtig glad, når mine børn husker mig. Det gør de altid med enten blomster, tomatplanter, chokolade, restaurantbesøg, wellnesophold eller andet godt. Jeg nyder stadig den smukke bonderose i haven, som jeg fik af min datter til mors dag for mange år siden.

Gør mor glad - og giv traditionen videre

Det bliver aldrig forældet at fortælle din mor, at du elsker hende, og at du er taknemmelig for, at hun gav dig livet. Send et håndskrevet kort med nogle søde ord. Det oser af kærlighed og omsorg. Du kan finde inspiration til ordene her og du kan finde fine kunstkort fra billedkunstner Jane Lerche her

Hvis du har lyst til at give traditionen videre til dine børn, så skal du fortælle dem, at det er en god idé at købe en buket til mor på mors dag - eller giv hende en hjemmelavet gave - det behøver ikke at være med fine ord, men simpelthen fordi det er så hyggeligt, og det er så vigtigt for os at have den slags holdepunker i vores liv..

Et håndskrevet kort med kærlige ord til mor - det er kærlighed

Et håndskrevet kort med kærlige ord til mor - det er kærlighed

Min weekend

Min weekend

Hjemmelavede hveder

Hjemmelavede hveder