Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

På kursus sammen med 100 andre

På kursus sammen med 100 andre

Det hele foregik selvfølgelig online

For et par uger siden var jeg på kursus hos Alkaline Institute - ja faktisk to lørdage i træk. Det foregik selvfølgelig online - altså webinar - og ikke mindre end 100 deltagere var tilmeldt. Vi kunne se hinanden på skærmen, og der var mulighed for at stille spørgsmål. Jeg er vild med at gå på kursus på denne måde.

Alkaline Institute opfordrer til en sundere livsstil ved at spise efter syre-base principperne, som handler om at spise basisk kost som er plantebaseret/vegansk/antiinflammatorisk.

Det var meget inspirerende at høre og se Simonne Holm arbejde i køkkenet, mens hun forklarede om syre-base principperne, som gør, at du kan forebygge livsstilssygdomme med lækker og sund mad og vedligeholde en sund krop helt naturligt uden at skulle på nogen diæt eller kur. Hun fortalte også sin egen historie om mange helbredsmæssige udfordringer og om hendes vej til RIGTIG sundhed.

7 dages sundhed venter forude

Efter online kurserne er jeg blevet inspireret til at deltage i et 7 dages kursus - også online - hvor temaerne vil være:

  • Spise lækker og sund mad hver dag

  • ​Lave mad med flere grøntsager

  • ​Lave mad rig på proteiner 

  • ​Få en masse gode fibre og sund fedt

  • ​Spise dig mæt uden at tænke på kalorier

  • ​Få de essentielle næringsstoffer dagligt

Jeg vil prøve at komme lidt tættere på, om det er muligt at lave sund og grøn mad, som virkelig smager godt.

Simonne har lavet en 7 dages Alkaline madplan, der trin for trin og dag for dag booster din krop. Den medfølgende indkøbsliste med ingredienser til de næste 7 dage er allerede leveret af nemlig.com

Jeg glæder mig til at prøve konceptet og håber at blive inspireret og fortrolig med de nye madlavningsmetoder, så jeg bliver motiveret til at vedligeholde en sund kost hver dag.

Start dagen med en grøntsagsjuice

Start dagen med en grøntsagsjuice

Kroppen har brug for de gode fedtstoffer som fx findes i avocado

Kroppen har brug for de gode fedtstoffer som fx findes i avocado

Flagrende sommerfugle i haven

Flagrende sommerfugle i haven

Kærlighed æltet i sten

Kærlighed æltet i sten