Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

I dag er første dag i et helt nyt år

I dag er første dag i et helt nyt år

et helt nyt år med blanke sider - uden historie

og det er kun os, der kan skrive historien.

I dag begynder vi at fylde i det tomme glas, hvor vi gemmer årets dejlige minder og oplevelser. Vi håber, at glasset er fyldt godt op, når året er omme. I dag har vi taget glasset frem med minderne om de gode oplevelser, som vi har haft i 2019.

2020 - det lyder helt magisk. I dag - den første dag i året - er VORES dag. Det sker over et glas bobler, mens vi ser fremad mod “Sundhedens år”. Vi er allerede godt i gang med de anbefalede kosttilskud fra Curra me, og nu gælder det en livsstilsændring, som skal give os et sundere liv. En livsstilsændring, som vi forventer vil påvirke os positivt både fysisk og mentalt. Livsstilsændringen går ud på:

  • Lære at holde af grøntsager og spise mange af dem

  • Ikke overspise - nøjes med én portion

  • Gå en tur hver dag

  • Have tålmodighed og lade små ændringer gøre forskellen

  • Planlægge dagens måltider

Jeg fandt nogle af de gamle visionboards frem, som vi har lavet i årenes løb. Små collager med ord og billeder for vores tanker for det nye år. Det var et sjovt tilbageblik. Noget er lykkes, mens andre ting har vi tilgode endnu. En sjov ide, som vi tit har lavet nytårsaften sammen med vores gæster.

Ønsker alle der ude et rigtigt godt nytår.

Farvel til 2019 - velkommen 2020

Farvel til 2019 - velkommen 2020

Der er nok at tage fat på

Der er nok at tage fat på

Badminton blev til noget 😍

Badminton blev til noget 😍

De siger: "Det er sundt at kede sig"

Familiedage i Skallerup klit

Familiedage i Skallerup klit