Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Nye venner midt i livet

Nye venner midt i livet

Venskaber er vigtige, og det er aldrig for sent at få nye venner

Det vil altid være vigtigt at have nogle mennesker i dit liv, som du er tæt med. At have venner er med til at forebygge stress og sygdomme, gør dig gladere og er med til, at du lever længere.

Nogen har venner, som de har haft helt tilbage til barndommen, mens andre har mistet kontakten til venner fra barndommen og ungdommen - specielt kan det være svært at opretholde venskaber i perioden hvor man har fokus på karrieren og får børn.

Heldigvis er det aldrig for sent at få nye venner - eller tage kontakt til barndommens venner. Her er de digitale medier geniale til at skabe kontakt og skabe virtuelle bekendtskaber, uanset hvor i verden man er.

Selv har jeg fået mange nye venner her midt i livet gennem netværket influenter50plus, som er et netværk for kvinder + 50 - det vil sige - der er vist også en enkelt mand i kurven.

Nogle af dem har jeg mødt fysisk, og andre har jeg kun kommunikeret online med, men under alle omstændigheder har det været en spændende og positiv oplevelse at møde flere forskellige mennesker, som er det samme sted i livet, som jeg selv er, og som har de samme interesser.

Find de betydningsfulde relationer

Jeg synes, at det er vigtigt at omgive sig med mennesker, som giver energi.

Det kan give mening at fastholde venskaber, som man har fælles historie og fælles fortid med, men nogen gange kan det også være berigende at møde nye mennesker, som man kan have en fælles nutid og en fælles fremtid med.

Lige nu er jeg i fuld gang med at udbygge nye venskaber i mit influencerliv, hvor jeg har mødt nye spændende mennesker med samme interesse som jeg.

Skab et brød

Skab et brød

Weekend

Weekend