Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Ugen der gik, weekend

Ugen der gik, weekend

Sunde kager, interview med Horsens Posten, til en rund fødselsdag, hygge og håndbold, sundt slik, udsat besøg på kirkegårdene

Vi har fået sat skabe op i gangen, og det er blevet så fint.

Vi valgte opbevaring til og gulvplads fra og jeg tror, at det er det rigtige valg for os.

Vi får masser af opbevaring i den nye entre

Avisen på besøg

I starten af ugen havde jeg besøg af en sød journalist fra Horsens Posten, som gerne vil lave et interview med mig. De ville gerne høre lidt om bloggen og om livet som moden influenser.

Til dagens anledning havde jeg bagt de skønne, sunde kager, som blev lavet i Go’ morgen Danmark, da jeg sad og ventede på, at mine to kolleger fra netværket @influencer50plus skulle dukke op på skærmen.

I anledning af besøg fra Horsens Posten havde jeg bagt de her skønne glutenfri muffins

Vennerne runder

Vi var også til en skøn rund fødselsdag hos gode venner, hvor vi fik spændende, lækker mad - hele syv retter plus dessert, og retterne blev portionsanrettet i små skåle - syv til hver. Super god ide at servere manden på den måde.

Vi havde en rigtig hyggelig eftermiddag i godt selvskab og lækker mad. Det smagte fantastisk.

Skøn 70 års fødselsdag hos gode venner

Håndbold

Når Danmark spiller de store turneringer, hvadenten det er fodbold eller håndbold, så sidder vi klar i sofaen. Så fredag var dømt håndbold og restemad..Kampen var lige lidt for spændende, og rigtig ærgerligt for pigerne, at finalepladsen glippede, men vi hepper på dem og håber på en tredjeplads.

Det var svært at sidde stille i sofaen fredag aften

Powerkugler til jul

Selv om det er julemåned, så har vi formået at holde fast i den nye livsstil, men samtidig har vi ikke undværet lidt godter til kaffen om aftenen. Det er bare de “sunde godter” - vores absolutte yndlingsslik - daddelkugler med sorte bønner, som giver gode proteiner til kroppen.

Lørdag lavede jeg en god portion af vores favorit sunde slik, og naboen fik halvdelen. Vores søde nabo er altid så flink til at hjælpe os, så han skal forkæles med lidt sundt slik.

Kranse til kirkegårdene

Jeg fik ikke lavet kransene til kirkegårdene færdige, så det planlagte besøg på kirkegårdene søndag eftermiddag blev aflyst.

Grunden var, at jeg havde overset en artikel til det tekstbureau, som jeg skriver for, så jeg måtte skynde mig at lave artiklen færdig.

Så er det heldig, at jeg bestemmer over min egen tid her i seniortiden, så kirkegårdene blev udsat til mandag eftermiddag, så vi har tid til at dvæle lidt ved hver enkelt, som vi savner.

Jeg kan godt lide at lave kransene til kirkegården selv. Det er en slags terapi for mig.

Hvad med julegaverne?

Julegaverne er i hus. De er alle sammen købt online.

Vi har en tradition her i familien, at vi hver især kun skal købe én julegave. Vi trækker et navn, og det er den person, som vi skal købe en julegave til. Gaven må moste kr. 500,00. Det skal lige siges, at børnene selvfølgelig får de gaver, som de skal have - reglen gælder kun de voksne.

Søndagshygge

Da jeg var færdig med den glemte artikel, var det tid til at se Danmarks kvinder spille bronzekamp mod Sverige, og det gik jo heldigvis godt.

Vi smagte også lige på FAUX GRAS en opskrift fra Kirsten Skaarup e-bog Mad til grøn jul og nytår. Det smagte overraskende godt, og er godkendt af manden, som er ved at vænne sig til de vegetariske retter.

En dejlig uge er omme, og nu venter endnu en travl uge med min runde fødselsdag og juleaften.

En plantebaseret delikatesse

En plantebaseret delikatesse

Kærlighedskranse

Kærlighedskranse