Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Weekend

Weekend

Projekt kælder, budget, det pibler i haven,

Vi har taget en beslutning.

Vi skal nyde hver dag, uanset hvilke udfordringer den giver.

Det er ingen hemmelighed, at vi med vores ombygning har undervurderet opgaven og overvurderet os selv. Det er ikke altid så sjovt at skulle gå i kælderen og hakke rør ind, men lørdag blev der hakket dåser ind i væggene til både lamper og håndklædetørrer. Elarbejdet er jo ikke noget, som man tænker på, når først væggene står fine og glatte, og man trykker på kontakten, men der ligger faktisk et stykke arbejde i det.

Min opgave var at gå til hånde med værktøjet og underholdning generelt for manden.

Efter dagens arbejde nød vi et dejligt glas rødvin, fik en god snak og lyttede til yndlingsmusik fra en af Sonos playlisterne.

El er gemt i væggene

Elarbejdet tænker man ikke på, når væggene står fine og glatte

Hold budgettet - spis fra fryseren i januar

Vi er i gang med projekt tøm fryseren, og fredag aften stod den på sandwich med dådyrfilet. Lørdag var strømmen billig, så menuen var konfiterede andelår, som simrede på komfuret i flere timer og blev serveret med knuste kartofler - faktisk ikke så ringe menuer.

Den søde tand blev klaret med rester af de hjemmelavede powerkugler.

Vi fik også kigget på budgettet her i weekenden, og det ser fornuftigt ud.

Det er lykkedes os at spare en hel del på elregningen, og vi holder også madbudgettet på et fornuftigt niveau.

Lækre andelår fra fryseren

Det pibler i haven

Selv om vi kun er ca. midt i januar, så er der liv i haven. De gule erantis pibler op langs hækken. Selv om det var regn og blæst gik jeg lige en tur rundt i haven for at se, hvordan det står til. Ingen tvivl om, at naturen så småt er ved at vågne.

Jeg kom dog hurtigt indendøre til tulipanerne på bordet, varm kaffe i koppen og den flotte amaryllis, som står midt i stuen og lyser op. På denne her tid af året, skal haven vist nydes indefra gennem de store vinduer i buen i stuen.

Gule erantis pibler frem under hækken

Dejligt indendøre med friske tulipaner i vasen

Slut på en dejlig weekend

Voila - rene bageplader uden knofedt

Voila - rene bageplader uden knofedt

Sig farvel til de brune pletter på hænderne

Sig farvel til de brune pletter på hænderne