Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Fredelig fredag

Fredelig fredag

Slut på en turbulent uge

Efter en turbulent uge med flere sygehusbesøg, udsat operation m.m. for at håndtere mandens nyresten tilbragte vi torsdag aften i godt selskab hos vores dejlige genboer.

Vi plejer at mødes et par gange om året til et glas vin og en god snak, og det var som sædvanligt super hyggeligt.

Fredag i vores tempo

Nu venter der en fredelig fredag.

Det vil sige - fredelig og fredelig - vi skal i gang med den store hammer i kælderen for at hakke gulvet op, så vi kan få lagt de sidste rør, inden der skal støbes, men vi tager det i vores eget tempo.

Oprydning og store beslutninger

Jeg er i gang med den store oprydning i kælderen.

Endelig har jeg fundet energien og engagementet til at tage de store beslutninger om de mange ting, som vi har i kælderen.

Jeg har fået hjælp af Abelone Glahns nye bog “Skal du ta’ det hel med dig?” (annonce) - en bog som jeg er i gang med at læse og fortæller mere om her på bloggen i næste uge, men jeg kan afsløre, at jeg allerede har brugt nogle af Abelones tip til at skille sig af med ting. Bogen har helt sikkert givet mig et skub i den rigtige retning.

Der er indtil nu kørt en bil fuld til Blå Kors med tøj, ukurante glas, skåle, fade, lysestager, køkkenmaskiner m.m. - og meget, meget mere venter på at blive sorteret, få sagt farvel til og kørt afsted.

Følg med på bloggen i næste uge, hvor jeg fortæller mere om bogen og min oprydningsproces

Weekend

Weekend

Store Bededag er her endnu

Store Bededag er her endnu