Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Weekend

Weekend

Saunatæppe, knasende, sprøde blomster, rigtige venner

I fredags overtalte jeg manden i huset til at prøve en behandling med et infrarød saunatæppe, som skulle kunne hjælpe på hans muskel- og ledproblemer.

Jeg har længe overvejet at købe ét, men da der kom en deal i mailboxen med et godt tilbud på en prøvebehandling, slog jeg til. Så kunne han da lige prøve det, inden vi investerer.

Vi blev venligt modtaget af Marianne i den hyggelige klinik, hvor der emmede af ro, mens sneen dalede ned udenfor vinduerne.

Manden blev lagt på en briks og blev pakket ind i tæppet med den infrarøde varme og fik besked på bare at slappe af den næste halve time til lyden af “relaxing music”.

Tæppet giver en saunaeffekt, hvor kroppen bliver varmet op indefra af den infrarøde varme, som gennemvarmer kroppen, skaber cirkulation og lindrer smerter i muskler og led.

Manden synes, at det var behageligt at ligge og slappe af i tæppet, og hvad der var endnu bedre - smerterne i skulderen var langt bedre efter turen i tæppet.

Den gode virkning varede ved et døgns tid, og havde vi haft vores eget tæppe, havde han taget en tur mere i varmen.

Den bedste anbefaling

“Sådan en tur tager jeg gerne igen”, var ordene fra en mand, som ellers er skepsis overfor mange ting - og det fortæller, at det var en rigtig god oplevelse.

Udover at være en behagelig oplevelse - og altså bedrede mandens skuldersmerter - ja, så har saunatæppet en lang række andre gode egenskaber, som du kan læse om her.

Knasende, sprøde blomster

Lørdag var jeg forbi gode venner med en fødselsdagsbuket.

“Hvor finder man friske, sprøde blomster?" - hos den rigtige blomsterhandler, selvfølgelig.

Blomster er dyre, så når man skal give en buket, skal det være gode, friske blomster, der holder længe.

I blomsterbutikken stod alle blomsterne i et kølerum, hvor kun personalet har adgang, og efter at have snakket farver med den søde blomsterbinder, kom hun med et forslag til, hvilke blomster, der skulle i buketten.

Jeg synes, at forslaget var fint, og med rutinerede hænder bandt hun den fineste buket af de valgte blomster og forskelligt grønt.

Jeg havde fundet et fint kort i gemmerne med et motiv af Cathrine Raben Davidsen til vores fødselsdagshilsen, som blev lagt ved buketten, inden jeg afleverede den på fødselarens adresse.

Den fineste fødselsdagsbuket af knasende sprøde blomster

Rigtige venner

Rigtige venner kom forbi søndag formiddag for at hjælpe med nogle udfordringer i byggeprojektet.

Vi er taknemmelige for at kende nogen, der betingelsesløst hjælper os, når vi har mest brug for det.

Det gik lige så godt

Det gik lige så godt

Kan vandbakkelser fryses?

Kan vandbakkelser fryses?