Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Jeg har altid dårlig samvittighed

Jeg har altid dårlig samvittighed

når jeg går forbi Hus Forbi-sælgeren

Hus Forbi-sælgeren står udenfor svingdøren ved Bilka, når jeg går ind - han står der også, når jeg går ud med kurven fyldt med varer.

Hver gang møder manden mig med et smil og “Hav en god dag frue”.

Og hver gang tænker jeg, giv ham nu den 20’er og lad ham beholde bladet. Åh.. jeg har ingen småpenge.. Det må blive næste gang.

Så læste jeg indgangen til en artikel i Horsens Folkeblad.:

Artiklen indledtes med:

Hus Forbi-sælgeren Brian drømte om et bedre liv

“Tirsdag døde 44-årige Brian Ulbrichsen, der, sammen med sin hund Max, var kendt i bybilledet som den venlige avis-sælger ved Bytorv Horsens”.

Det var ikke “min Hus Forbi-sælger”, men jeg blev meget rørt over at læse om Brian.

Næste gang jeg gik i Bilka, tog jeg øjenkontakt med Hus Forbi-sælgeren og gav ham et smil, da jeg gik ind i forretningen. Jeg var heldig at finde nogle gode varer på tilbud og besluttede, at de sparede kroner skulle bruges på Hus Forbi - og at jeg ville forpligte mig til at læse bladet.

Jeg blev glad om hjertet, da jeg lagde 20’eren i hånden på Hus Forbi-sælgeren. Han bukkede og smilede efterfulgt af: “Tusind tak, hav en god dag frue”.

Jeg var glad for, at jeg stoppede op og tog mig tid til at tænke med hjertet og reflektere over andre mennesker, som måske ikke engang har et hjem eller et sted at sove.

Efter at have læst Hus Forbi kan jeg med et ærligt hjerte sige, at jeg har lyst til at købe bladet igen. Bladet giver indblik i mange skæbner og er med til at skabe debat og dialog om de hjemløse og socialt udstødte.

Tip! Du kan betale mobilepay

Interessante artikler i Hus Forbi

Interessante artikler i Hus Forbi

Skæbner fortæller i Hus Forbi

Skæbner fortæller i Hus Forbi

Potter op, potter ned

Potter op, potter ned

Grus Kultur

Grus Kultur