Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Hvordan gik det med to-do listen i januar?

Hvordan gik det med to-do listen i januar?

Det nåede jeg i januar:

  • Vi startede med at få styr på budgettet for det nye år. Der skulle justeres lidt her og der, men nu har Excel-hajen, min mand, helt styr på økonomien resten af året.

  • Vi har meget længe snakket om at få lavet fremtidsfuldmagter. Jeg har nu afsøgt nettet for at finde den bedste leverandør og har fundet et par stykker, som jeg finder interessante. Jeg regner med, at det ikke varer længe, før vi har fremtidsfuldmagter. Jeg synes, at det er en vigtig ting at få lavet, mens tid er.

  • Gamle fotos forgår med tiden, og en af mine tanker i januar var at finde en app til at scanne de mange fotos, og gemme dem elektronisk - enten på en ekstern harddisk eller i skyen. Jeg har fundet denne app Photomyne i App Store. Det er meningen, at jeg på et tidspunkt vil lave fotobøger fra hele vores liv. Der er nu noget ved at bladre i et album.

  • Jeg har også fundet det aktiekursus, som jeg lovede mig selv at finde. Jeg er helt høj af Lev & tænk enkelt modellen. Jeg lovede mig selv at sætte to ting til salg i januar, og det er gået forrygende. Jeg har solgt syv ting i januar og har virkelig fået mod på at rydde op i kælderen og få solgt ud af alle de ting, som vi ikke bruger længere. Tingene er solgt gennem den Blå Avis og Facebook Markedsplace. Samtidig er jeg også klar til at begynde at investere.

  • Jeg er lige ved at være færdig med at strikke den sidste poncho til børnebørnene. Jeg synes, det er både hyggeligt og afslappende at strikke, og samtidig håber jeg, at det hjælper med at holde hjernen i gang

  • Den sunde livsstil har jeg delvis fastholdt. Jeg har fulgt Michelle Kristensens bootcamp og har fået trænet lidt mere, end jeg ellers plejer at gøre. Jeg synes dog ikke, at det har flyttet meget endnu (i hvert fald ikke på vægten), men på en måde føler jeg mig bedre tilpas, når jeg har trænet. Træningen foregår hjemme på stuegulvet, så alle kan være med.

Nu skriver vi lige straks februar, og jeg er ved at lægge en ny plan.

Aktiekursus hjemme i stuen

Aktiekursus hjemme i stuen

Elsker min ugentlige motion på badmintonbanen

Elsker min ugentlige motion på badmintonbanen

Den bedste morgenmad jeg kan få

Den bedste morgenmad jeg kan få

Næsten færdig

Næsten færdig

Hvor i verden stammer mit DNA fra?

Hvor i verden stammer mit DNA fra?

Min bedste citronfromage

Min bedste citronfromage