Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

De siger: "Tiden går hurtigere, jo ældre man bliver

Du kan ikke stoppe tiden, men du kan bruge hvert sekund positivt

Nogle gange er det, som om tiden går langsomt, og andre gange som om den går alt for hurtigt. 

Jeg husker, når jeg som barn havde fødselsdag, og dagen var omme. Tiden til den næste fødselsdag var uendelig - også tiden til næste jul.  Julen var der nemlig lige så lang tid til, for jeg er født den 23. december.

I dag som ældre tænker jeg, er der allerede gået et år igen? Hvor er tiden blevet af, og hvad er den brugt til?

Ja, hvad er tiden blevet brugt til?

De sidste par år har vi herhjemme gemt på alle de positive oplevelser. Hver fredag putter vi en lille seddel i et glas, hvor vi har skrevet om mindst én positiv oplevelse i ugens løb. Der er ikke plads til negative oplevelser i glasset.

Nytårsdag ønsker vi hinanden godt nytår over et glas champagne og tager glasset frem med minderne om de gode oplevelser, som vi har haft i årets løb. Heldigvis har der været rigtig mange af dem.

Jeg ville ønske, at tiden kunne gå i slow for en stund. Det bliver mere og mere tydeligt, at den tid vi har tilbage er begrænset. Nu handler det om at få mest muligt ud af hver eneste dag og fylde glasset med gode oplevelser.



Få nu ryddet op

Få nu ryddet op

Toscakage og weekendhygge

Toscakage og weekendhygge