Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Spring køen over på apoteket

Spring køen over på apoteket

med dit online apotek

Jeg er blevet meget glad for at handle hos (annonce) Apopro. Jeg kan sidde i ro og mag bag computeren og bestille hudpleje, vitaminer, håndkøb og endda recepter. 

Leveringen sker fra dag til dag ved bestilling inden kl. 12.30 enten til hjemadresse eller pakkeshop. Jeg prøvede også at bestille en recept på øjendråber til min mand, men det var desværre ikke muligt, da det er en kølevare. Så jeg må alligevel en smuttur på det lokale apotek.

Apopro har de lækre produkter fra Avène, som min følsomme hud er meget glad for. Tit med en god rabat - fx sparer du i denne uge 25 % på alt fra Avène, ligesom du sparer 25 % på Multi-Tabs

Jeg har benyttet mig af det gode tilbud og købt den helt nye Avène Hydrance Aqua-Gel, som jeg glæder mig til at prøve. Bestilte i går og leveret i dag.

Avène Hydrance Aqua-Gel er en let og luftig alt-i-en fugtighedscreme, der øger hudens fugtindhold. Kan bruges alene, men er også effektiv som maske natten over. Jeg er spændt på, om den kan stimulere min collagendannelse.

<a href="https://www.bloglovin.com/blog/20129455/?claim=nbgytrqu7hf">Follow my blog with Bloglovin</a>

Apopro dit online apotek

Apopro dit online apotek

Apopro dag til dag levering

Apopro dag til dag levering

Avène Hydrance AQUA-GEL

Avène Hydrance AQUA-GEL

Toscakage og weekendhygge

Toscakage og weekendhygge

Efterårets første kastanje

Efterårets første kastanje