Profil

Hej

Velkommen til min blog med mine ønsker om en sund og dejlig seniortid. Jeg vil dele mine tanker og oplevelser med dig på min rejse gennem seniortiden. Håber at du synes om bloggen og har lyst til at følge mig.

Pandehår eller ej

Pandehår eller ej

Jeg havde længe overvejet det: at få pandehår (igen)

 Selvom det kan virke banalt, så synes jeg, at det er en svær beslutning

Lige siden jeg var ganske ung, har jeg haft pandehår - kun afbrudt af en kort periode, hvor jeg prøvede at få langt pandehår. Mit hår er fint og tyndt, så det lykkedes aldrig for mig at opnå det tykke, tunge pandehår, som jeg drømte om.

For et års tid siden overtalte Susanne, min frisør, mig til at prøve at lade pandehåret vokse sig langt igen. Det tager dog tid, inden længderne var nede, og træls med de ulige længder. Susanne er meget dygtig med saksen, så hun klippede håret, så det faldt naturligt og fint. Samtidig gav hun mig et fif til at skyde pandehåret til siden med en lille fletning.

Nu er pandeåret med ude, og jeg har undervejs haft mange tanker for-og-imod. Susanne kom igen med et fif - hun klippede nemlig et ganske tyndt, næsten usynligt pandehår inde bag ved, som nemt kan skjules i det lange.

Smart - nu kan jeg selv vælge.

IMG_5966.JPG
 

 

 


Mormors rose

Mormors rose

En tur i kajakken

En tur i kajakken